Pagina's

Modellen

Porsche 924
Porsche 944

Occasions

Over onze occasions

924 en 944 aankoopgids

Introductie
Exterieur
Ruiten
Interieur
Motor
Remsysteem
Proefrijden
Op de brug
Checklist

Installatie

Aluminium draagarm reparatie
Nieuwe pookhoes

PimpMyPorsche

Winter-inspectie en kleine beurt
Onderhoudsprijzen
Welkom bij PimpMyPorsche!
Contactgegevens
Algemene Voorwaarden
Privacy verklaring
Disclaimer

Nieuws

Grote veranderingen! Een nieuwe en uitgebreidere website. klik op de banner voor WWW.STUTTGARTPARTS.NL
iDealPayPal

Over onze occasions


Naast onderdelen verkoopt Pimpmyporsche ook complete auto's. Bij ons vindt u echter geen tientallen Porsches op rij staan. Wij hebben meestal maar een of twee exemplaren te koop staan. Niet omdat we niet graag auto's verkopen maar omdat de auto's die wij te koop aanbieden niet in grote getalen aanwezig zijn. Wij hebben voor kwaliteit gekozen in plaats van kwantiteit. Zoekt u dus voor heel weining geld een auto waar u nog jarenlang aan kunt sleutelen lees dan vooral niet verder. Zoekt u echter een auto die vergelijkbaar is met hoe ze vroeger nieuw in de showroom stonden dan kunnen wij u misschien verder helpen.

Wij verkopen alleen auto's die in uitmuntende staat van onderhoud verkeren. Dit betekent niet alleen dat de aandrijflijn goed en betrouwbaar is maar ook dat de auto qua interieur en exterieur in zeer goede staat verkeert. Onze auto's worden voor verkoop aan een uitgebreide inspectie onderworpen. Alles wat niet voor 100% voldoet aan onze eisen wordt gerepareerd danwel vervangen.

Het is onze bedoeling u een auto te kunnen aanbieden die volledig overeenkomt met uw ideeen over de kwaliteit, betrouwbaarheid en het rijplezier dat een Porsche kan bieden. Naast goed lakwerk en een net interieur betekent dit ook een goede staat van onderhoud en elektronische en mechanische betrouwbaarheid.

Omdat al onze auto's aan een uitgebreide inspectie worden onderworpen, door ons worden gerepareerd en worden onderhouden zijn we dan ook van mening dat de auto die u koopt een uitmuntend exemplaar is. Om dit te benadrukken worden auto's met een verkoopwaarde boven de 4500,- altijd voorzien van 3 maanden garantie met een maximum van 5000 km. Enig mankement dat zich voor die tijd voordoet wordt door ons zonder uitzondering onder garantie verholpen.

Bij verkoop krijgt de auto een nieuwe APK, de auto heeft dan al een grote beurt gehad waarbij alle vloeistoffen en filters zijn vervangen. Naast olie en koelvloeistof wordt ook de remvloeistof vervangen. De auto krijgt naast een nieuw brandstoffilter, oliefilter en luchtfilter ook een set nieuwe bougies.

Tevens vervangen wij ook altijd de complete distributieriem. Hierbij wordt de distributieriem zelf natuurlijk vervangen, maar ook de balansasriem en de 4 spanrollen die de biede riemen aanspannen. Ook vervangen wij alle pakkingen en keerringen van het distributiesysteem, conform de fabrieksrichtlijnen.

Heeft u interesse in een van onze auto's? Maak dan een afspraak voor een proefrit, de koffie staat klaar.

Contactgegevens vind u onder contact bovenaan deze pagina.

Met vriendelijke groet,

Team Pimpmyporsche

Zoeken

Producten

Aandrijving en koppeling
Accessoires, gadgets en gimmicks
Brandstof- en uitlaatsysteem
Elektronisch
Exterieur en verlichting
Interieur
Koelsysteem en airco
Motorisch
Motorrevisie
NIEUWE AANBIEDINGEN
Onderhoud en APK
Pakkingsets, afdichtingen en seals
Remsysteem
Starten, laden en ontsteking
Swepco smeermiddelen
Velgen en banden
Wielophanging en stuurinrichting